Framme i Sydney!

ÄNTLIGEN har vi fått spendera vår första natt i Sydney!! Flygresan var nåt av det drygaste jag gjort i hela mitt liv men jag kan säga att känslan av att kunna gå i klänning och flip-flop mitt i natten trots att det småregnar lite gjorde det hela väldigt värt. Jag har iaf hittills lärt mig ett par saker saker:

*Att sitta nära vingarna under en flygning är inte bara en dålig idé tack vare oljudet från motorerna, det gör också att man ALLTID blir serverad mat och dryck sist då de börjar längst upp och längst ner... Man hinner nästan dö innan de kommer fram.
*Flygtid är inte det samma som normal tid. Två minuter i luften är typ 30 på marken. Jag är nästan helt säker på att tiden ibland också går baklänges, men jag får forska vidare inom området innan jag kan säga något säkert. ;)
*Man bör göra en sån här resa utvilad. Att snitta två timmars sömn per dygn på 72 timmar är ingen bra grej.
*Det är tur jag tycker råttor är söta, för dem finns det gott om här i Sydney!
*Här i Aussie äter man inte. Och gör man det så är man nog rik. Med det sagt; jag tror jag kommer bli smal!! Gårdagens besök på cohles var minst sagt traumatiserande. Jag menar; hur kan lite nudlar, bönor, tonfisk och frukost gå på 130 spänn?!?!? Som sagt, starvation mode ON :)

Ja, det var väl det viktigaste. Haha. Nu ska vi iväg på en promenix till operahuset och sedan shoppa lite förnödenheter vi aldrig köpte igår. Solkräm och kamera, till exempel :) Lovar att uppdatera er mer ikväll.

Tills dess, ha det gott!
/Karro

Den här skylten som satt på Landvetter hade själv ingen aning om hur sann den var... XD


Australien | | En kommentar |
Upp