Julen kom och gick...

Hur har ni haft det allihopa där hemma? Jag hoppas iaf att ni haft en fantastisk jul med nära och kära! Här har julkänslan totalt uteblivit, men vi har haft det rätt bra ändå. På julaftons morgon vaknade vi upp sandiga och myggbitna (jag har tom ett bett PÅ läppen!!) på Yambas Shelley beach där vi spenderat natten under stjärnorna. Stranden är belägen en bit bort, så för att komma dit var vi tvungna att först ta bilen en liten bit och sedan promenera med all packning i nästan en timme. Det var tungt men väldigt fint, och definitivt värt det när man kom fram! Stranden är grymt vacker och eftersom att den ligger så långt bort och inte går att köra bil till är det vanligtvis inte en själ där. Vi gjorde upp en mysig eld och gjorde (sandiga..) pinnbröd, lyssnade på musik och pratade tills vi somnade. Idén att sova på stranden fick Marius, en tysk snubbe från hostelet. Så vi drog ihop ett gäng bestående av mig, Johan, Marius, finnarna Seila och Juho, kanadensaren Corey samt ännu en tysk vi namn Mathias och drog dit.


I Australien firar de ju inte jul den 24:e, utan 25:e, så i torsdags käkade vi världens julbuffé, fick julklappar av tomten Shane och åkte slip n' slide. Kan säga att jag verkligen saknade julen hemma, även fast vi hade det mysigt med bra folk!
Charlie, hostelvovven <3

Igår var boxning day, och vi gick på kvällen upp till puben vid hotellet för att umgås och dansa med övriga backies. Det var rätt kul, men vi var trötta så vi gick hemåt ganska tidigt. Idag har det varit Boråsväder, aka spöregn, så det har varit en slö dag i sängen för min del. Nu ska jag iväg och handla lite och sen blir det bbq. Längtar, magen kurrar...!!

Tilla vidare så får ni ha det gott!
/Karro

Australien | | Kommentera |
Upp