A M S T E R D A M

Har precis käkat frulle efter första natten här i Amsterdam. Vi vaknade till ljudet av duggregn mot tältduken, så himla mysigt!


Bilresan ner gick bra, och vi turades alla om att köra. När vi kom över till Danmark mötte vi ett av de värsta oväder jag varit med om, med åska, vindar och hällande regn. Kunde knappt se vart jag körde och fick bitvis sänka farten rejält. Men vi överlevde iaf, det är ju huvudsaken 😉

När vi kört genom halva Tyskland tändes bensinlampan och vi började febrilt leta efter närmsta bensinmack. En sådan dök inte upp på km efter km, och vi började bli lite smått  oroliga innan Johan googlade fram en mack i nån liten by vi fick ta en avstickare till.

Väl framme i Amsterdam, efter många timmars körande och inte så många timmars sömn, satte vi upp tälten på camping Zeeburg. Tog en dusch och blev nya människor, och sedan tog vi oss via spårvagn in till stan. Där gick vi och tittade runt, käkade och tog bilder i några timmar innan vi drog oss tillbaka för att invänta Joakim o Jossan. Kvällen spenderades vid tälten, precis vid vattnet. Så galet fint här!!

Europa | |
Upp