Amsterdam pt 2

Hej igen!

Vill börja med o varna för stötande bilder ;)

Tillbaka på campingen efter ännu en lång tur på stan. Denna gång var vi i de lite livligare kvarteren och besökte bland annat red light district. Grymt annorlunda från nånting annat man tidigare sett... Hela Amsterdam känns som en sagovärld, där ingenting känns förbjudet och allting man fått lära sig är fel och fult - accepteras och syns öppet vart man än vänder sig. Befriande, på något sätt, och väldigt surrealistiskt. 

Någonting jag är både fascinerad och förfärad över är naturligtvis sexhandeln. Man går liksom runt och tittar på alla dessa kvinnor och väljer ut dem som köttdjur på auktion. Ena stunden står där en tjej och visar upp sig i fönstret - nästa är en torsk där och knackar på - vips så ska de två ha sex. Liksom "Hej vi har setts 2 sek och nu ska vi nuppa". Nä, det där var lite svårsmält faktiskt, just att med egna ögon se en kvinna bara överlämna sig till en främling, ge honom tillgång till sin kropp - bara sådär.

Hur som helst så har vi haft en mysig dag, vi har käkat, fikat, druckit kaffe och vandrat runt. Hann med en liten sväng in på sexmuseet också, skitkul :) Nu ska vi snart gå o lägga oss igen, ska bli gott med lite vila!!

Ha det gött,
Karolina

Europa | |
Upp